Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

DOM GOŚCINNY U Tylki Piękna Panorama na Tatry. Dobre Warunki. Zapraszamy

Adres obiektu os. Stołowe 34A, 34-425 Gliczarów Górny
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 4 opinii
4.9
Wyposażenie 4.8
Czystość 4.5
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 5.0
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-10 z 24

 
 

Irena i Janek 17-09-2015
Dodano: 2015-09-17
Pobyt od: 2015-09-02 do 2015-09-12
 
 
    

Wspaniała okolica,widoki na panoramę gór,przemili gospodarze!Można tylko polecać pobyt u TYLKI!


 
 

Andrzej
Dodano: 2014-09-25
Pobyt od: 2014-09-22 do 2014-09-24
 
 
    

Byłem tam już chyba osiem razy, tak ciepłej i przesympatycznej gospodyni jaką jest pani Maria normalnie ze świeczką szukać , przemiła, pomocna, super gotuje a do tego z jakim uśmiechem. Miejsce rewelacyjne i na zimę i na lato i na jesień . A do tego tanio i fajne warunki


Andrzej - opinia o obiekcie DOM GOŚCINNY  U Tylki  Piękna Panorama na Tatry.   Dobre Warunki. Zapraszamy Andrzej - opinia o obiekcie DOM GOŚCINNY  U Tylki  Piękna Panorama na Tatry.   Dobre Warunki. Zapraszamy
 
 

Aneta
Dodano: 2013-07-31
Pobyt od: 2013-07-09 do 2013-07-14
 
 
   

Pobyt zaliczam do niezwykle udanych.Przepiekne widoki ,ktorych nie da sie porownac z innymi ofertami,swietnie zorganizowane w atrakcje dla dzieci podworko,cisza i przepyszne jedzonko.Gospodarze mili i bezproblemowi.Napewno tam jeszcze zagoscimy...Polecam!


 
 

Karolina
Dodano: 2013-07-15
Pobyt od: 2013-07-09 do 2013-07-14
 
 
   

Polecam wszystkim, było pysznie miło cicho i spokojnie. Dzieci się nie nudziły, widoki z okna takie o jakich marzymy. Góry w całej okazałości!!! Nigdzie (nawet w Zakopanem) nie ma takich widoków jak u Tylki w Gliczarowie Górnym.


 
basia
Dodano: 2012-06-07
Pobyt od: 2012-05-29 do 2012-06-01
 

Gorąco polecam. Byłam już dwa razy i zamierzam kolejny raz. Cisz, spokój, piękne widoki. Miła atmosfera, pyszne jedzenie i cudowni gospodarze


 
Asia, Andrzej i Anulka Bakal
Dodano: 2006-05-18
 

W tym roku pojawimy sie w powiekszonym skladzie.to bedzie nasz trzeci raz.w styczniu urodzila nam sie coreczka anulka-JEDZIE Z NAMI.Oczywiscie nie bedzie jadla tych pysznych sniadan ale chociaz popatrzy:)juz nie mozemy sie doczekac!!!


 
Daniel i Magdalena
Dodano: 2006-05-03
 

Dziękujemy za miły pobyt ...


 
MAŁGORZATA AGATA ZBIGNIEW
Dodano: 2005-03-30
 

BYLIŚMY W RÓŻYCH MIEJSCACH LECZ TUTAJ SPĘDZONE ŚWIĘTA WIELKIEJ NOCY NIE DAŁO SIĘ PORÓWNAĆ Z ŻADNYMI SUPER SUPER SUPER A JEDZENIE WYSTARCZY DLA NAJWIĘKSZEGO ŻARŁOKA A JAKIE DOBRE !!! CIEPŁO CISZA SPOKÓJ A WIDOKÓW W POLSCE NIE MA PIĘKNIEJSZYCH ! NIE POLECAM BO MOŻE NIE BYĆ DLA NAS MIEJSCA NA NASTĘPNY WYJAZD ! A GOSPODARZE ??? SUPER ! SAMI SPRAWDZCIE !


 
Bożena i Grzegorz z dziecmi
Dodano: 2005-03-19
 

Wspaniałe miejsce! Cisza, spokój... Wspaniałe stoki obok domu; bardzo mili ludzie; było super! Gorąco polecamy


 
Justyna, Zbyszek i Radek
Dodano: 2005-01-23
 

Dziękujemy za przemiły tydzień ferii, pyszne jedzenie, ładny pokój i uśmiech pani Marii!!!


Opinie 1-10 z 24

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie